Direkt till innehållet
En del av Region Halland

Ett tryggt besök

Ett evenemangsbesök ska upplevas som tryggt och säkert för både publik, arrangörer och artister. Här listas några åtgärder att vidta i enlighet med myndigheternas rådande restriktioner och rekommendationer, med fokus på avstånd och hygien.

Att tänka på

när du ska arrangera publika evenemang och föreställningar

Målsättningen med dessa rekommendationer för scenkonstarrangemang är att underlätta för scenkonstaktörer att hålla öppet och samtidigt bidra till att ta sitt ansvar för att minska smittspridningen och skapa trygga förhållanden för publik genom att följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter, allmänna råd och generella rekommendationer.

Här kommer du till checklistan för arrangörer av scenkonst

när du ska arrangera större möten, föreläsningar, workshop, inspirations- och fortbildningsdagar

Med anledning av spridningen av det nya Coronaviruset som orsakar sjukdomen covid-19 vill vi informera våra arrangörer om rutiner i samband med möten, föreläsningar, workshop, inspirations- och fortbildningsdagar.

Här är checklistan för möten mm

när du kommer till våra arrangemang som artist

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att personal och gäster med symtom (även lindriga) inte får delta i repetitioner, möten, föreställningar eller vistas på spelplats eller på turné. Med milda symtom avses feber och hosta, men även snuva, halsont, huvudvärk, andningspåverkan, illamående, muskel- och ledvärk. Vi håller generellt ett avstånd på minst 2 m i lokalerna samt tvättar händer ofta och/eller använder handdesinfektion.

Här är checklistan för artister

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev