Direkt till innehållet
En del av Region Halland
ALLTMER HIPHOP
Nolltrefem, Halmstad 2020-03-04

ALLTMER HIPHOP

Hela våren i Halmstad

Brinner du för hiphop och rap? Är du 15-25 år?
Kom på ALLTMER hiphop och häng i studion med Marwan Madwar. Där kommer du lära dig hur du bygger en raptext, vilka beats du ska ha och mycket mer om hiphop.

ALLTMER hiphop
Datum: 5/2, 12/2, 26/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4.
Var: Nolltrefem, Fredsgatan 2, Halmstad.
Speltid: klockan 17-19

Ingen förkunskap eller anmälan behövs och det är GRATIS.

ALLTMER Hiphop handleds av Marwan Madwar, 18 år också från Syrien. Marwan flytta till Sverige 2015 och hans hiphopintresse genomsyrar hela hans vardag. Han rappar på både arabiska och svenska och lägger stor vikt på teknik inom rappens olika delar. Han vill inspirera andra att skriva texter på deras hemspråk men också våga prova på svenska.

Har du några frågor? Kontakta:
frida.hall@regionhalland.se

Sker i samarbete med: Musik Hallandia, Halmstad Kommun, ABF Halland.

Två grupper: gitarr och hiphop

ALLTMER är en musikalisk mötesplats för unga människor från olika kulturer. Med inspiration från nationella projekt som Songlines Sweden vill ALLTMER skapa en plattform där musik är nyckeln till gemenskap och meningsfull fritid. I nuläget existerar två stycken ALLTMER grupper i Halmstad; ALLTMER gitarr och ALLTMER hiphop. Grupperna leds av unga handledare, som vill dela med sig av sin berättelse om hur musik kan användas som ett verktyg för integration.
Alla mellan 15-25 år är välkomna att delta på träffarna. Målet med ALLTMER är att få unga personer, oavsett bakgrund, involverade i det lokala musik- och kulturlivet.

Information


Var: Nolltrefem, Halmstad

När: 2020-03-04 17:00

Länkar:

Arrangörer

Musik Hallandia

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev