Direkt till innehållet
En del av Region Halland
AMANDA GINSBURG
Kulturhuset Najaden, Halmstad 2020-11-03

AMANDA GINSBURG

3 november kl 20.00 i Halmstad

Amanda Ginsburgs karriär har gått spikrakt uppåt. 2018 kom den kritikerrosade debuten “Jag har funderat på en sak”. Sedan fortsatte framgångarna med en mängd stipendier och Sveriges kompositörers/textförfattares Jazzpris med motiveringen: “Det är ett eko av våra legendariska jazzsångerskor i hennes musik. Hon har förmågan att skapa nya och synnerligen charmiga låtar som låter sig inspireras av sin historia, men som talar med en helt egen röst.” Den 7:e februari 2019 mottog Amanda en Grammis för årets jazzalbum!

På scenen

Amanda Ginsburg (sång)

Filip Ekestubbe (piano)

Ludvig Eriksson (kontrabas)

Ludwig Gustavsson (trummor)

www.amandaginsburg.se

Jazz i Halmstads arrangemang följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer därför att begränsa antalet besökare till 50 personer.
Vid eventuella sjukdomssymtom ber vi dig stanna hemma.
Kom ihåg att tillämpa allmänna hygienråd.

För att undvika köbildning rekommenderar vi förköp via turistcentrum och ticketmaster. Eventuella kvarvarande biljetter kommer att säljas på plats, betalning sker då med kort eller swish. OBS! Inga kontanter i vår kassa!

www.ticketmaster.se
Telefon turistcentrum: 035-120200.

Köp biljett

Information


Var: Kulturhuset Najaden, Halmstad

När: 2020-11-03 20:00

Länkar: Till Amandas webbsida

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev