Direkt till innehållet
En del av Region Halland
CAMERATA NORDICA
Varbergs Teater, Varberg 2021-09-05

CAMERATA NORDICA

Sjostakovitj dubbelkonsert i Varberg

Sjostakovitj dubbelkonsert
Solister: Mélodie Zhao, piano. Matilda Lloyd, trumpet

Den unga schweizisk-kinesiska pianisten Mélodie Zhao är en regelbunden gäst hos Camerata Nordica och hennes framträdanden blir alltid en succé. Den här säsongen får hon sällskap av sin jämlike, den unga trumpetspelaren Matilda Lloyd som 2014 vann utmärkelsen ”BBC Young Musician of the year”. Matilda är en av BBC Proms yngsta solister.

Programmet består av ett sällan spelat stycke av Franz Liszt för piano och stråkorkester liksom den berömda dubbelkonserten av Dmitrij Sjostakovitj för piano, trumpet och stråkar.

Franz Liszt  –   Malédiction S. 121 för piano och stråkar
Antonin Dvorak  –  Stråkkvartett op 96 ”amerikanska” arrangerad för stråkorkester
Dmitrij Sjostakovitj    –  Konsert för piano, trumpet och stråkar op 35

Restriktioner och biljetter

Vi följer strikt rådande restriktioner och kommer att ta in ungefär 100 personer i publiken. Ordinarie platsnumrering kommer ej att gälla för våra abonnenter utan ni tilldelas en tillfällig plats. Abonnent som inte kommer att närvara ombeds höra av sig till föreningen. Eventuella lösbiljetter säljs i mån av plats á 150kr. Vid funderingar kontakta info@varbergskonsertforening.se eller 073-055 55 97.

Information


Var: Varbergs Teater, Varberg

När: 2021-09-05 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev