Direkt till innehållet
En del av Region Halland
CHANGE MUSIC FESTIVAL
, 2021-08-12

CHANGE MUSIC FESTIVAL

Årets tema är - Release

Vi ställer inte in – vi ställer om!

Det är såklart med blandade känslor vi känner oss tvingade att formera om vår fina festival i år. Allra helst hade vi velat presentera ännu en enastående, bred, och fullspäckad festival, men den pågående pandemin gör detta väldigt svårt för oss.

Vi tror och hoppas dock att vi trots allt har hittat en bra form av alternativ festival, en form med digitala förtecken. Utifrån att det i dessa tider, då restriktioner och rekommendationer innebär kraftiga begränsningar att erbjuda publika arrangemang, har vi slutligen landat i ett digitalt koncept där vi vill återge så mycket som möjligt av det Change Music Festival står för, men också med förhoppningen om att bjuda på festivalen ur ett djupare och kanske mer intimt sätt. Förutom att lyfta musiken och festivalens alltid så ypperliga musiker vill vi också ge vår publik, trogen som ny, en inblick bakom själva slutprodukten på scen.

Genom att filma och dokumentera halländska miljöer och göra intressanta intervjuer med de medverkande, ser vi stora möjligheter att ändå kunna ge er en fantastisk upplevelse. Och hela vägen med årets tema ”Release” som en gemensam känsla att mötas och finna hopp i.

Mer information kommer löpande att presenteras på festivalens olika plattformar. Håll utkik och håll ut och på återseende!

Information


Var: ,

När: 2021-08-12 00:00

Länkar: Följ oss på Facebook

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev