Direkt till innehållet
En del av Region Halland
DIANNE REEVES
Kungsbacka Teater, Kungsbacka 2020-03-15

DIANNE REEVES

INSTÄLLT

På grund av rådande osäkerhet, och de logistiska restriktioner som följer på detta, är konserten med Dianne Reeves att inställd. Bokade biljetter kommer att återbetalas och kunderna kommer att kontaktas inom kort.

Femfaldiga Grammy-vinnaren Dianne Reeves är en av samtidens ledande amerikanska jazzvokalister. Hon verkar i samma tradition som giganter som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Dinah Washington och Carmen McRae. Reeves är känd för sin mästerliga sång, sin styrka i improvisation och sin unika känsla för jazzens möjligheter.

Reeves är djupt rotad i den klassiska jazzen och bluesen, men för också musiken in i samtiden med nya influenser och inslag. Under hela sin karriär har Dianne Reeves återkommande sökt sig bortom jazzen och varvat världsmusik och pop, med egna självbiografiska låtar inspirerade av afrikansk folkmusik.

Senaste albumet Beautiful Life belönades med en Grammy för ”Best Jazz Vocal Album”, vilket är Reeves femte pris i den kategorin. Tidigare har hon bl.a. tilldelats det för soundtracket till George Clooneys film Good Night, and Good Luck, där hon sjöng alla låtar.

Medverkande
Dianne Reeves sång
Peter Martin piano
Romero Lubambo gitarr
Reginald Veal bas
Terreon Gully trummor

Speltid
1 timma, 20 minuter

Information


Var: Kungsbacka Teater, Kungsbacka

När: 2020-03-15 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev