Direkt till innehållet
En del av Region Halland
EFTERHÄNG Magen i skogen
Argus, Falkenberg 2023-09-19

EFTERHÄNG Magen i skogen

Magen i skogen Falkenberg

Mat och musik mitt i vardagen

Vi skapar en mötesplats för alla barn 0-6 år och föräldrar, far- och morföräldrar i Halland. En scen nära hemmet, professionell musikunderhållning och en möjlighet att köpa mat på plats för en billig peng – ett skönt häng efter förskolan helt enkelt!

Musik Hallandia, i samarbete med Musikcentrum Riks, Rum för Dans, kommunerna i Varberg, Falkenberg och Halmstad, välkomnar dig på Efterhäng – mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning.

Vi fortsätter förra terminens succé med en dansföreställning. I höst är det föreställningen Motsatser med Embla Dans och Teater.

 

Falkenberg, Kulturhuset Argus – tisdagar

19/9 Magen i skogen

Sagan om magen i skogen är en klassisk folksaga från Senegal med musik som framförs av gruppen Dinn Dinn Bulo.
För länge, länge sedan bodde alla i skogen. Magen också. Magen var alltid hungrig och måste anstränga sig för att skaffa mat. Men magen var lat. Den tyckte inte om att arbeta utan ville helst sjunga hela dagen. En dag fick magen syn på en människa…
Medverkande: Mumrik Kulturproduktion

 

Fri entré, begränsat antal platser. Platsbokning via Falkenbergs Turistinformation 0346-886100 eller på turinfo@falkenberg.se

Information


Var: Argus, Falkenberg

När: 2023-09-19 16:30

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev