Direkt till innehållet
En del av Region Halland
EFTERHÄNG - BRAHMS PÅ CYKEL
Varbergs Teater, Varberg 2020-10-22

EFTERHÄNG - BRAHMS PÅ CYKEL

22 oktober kl 16 i Varberg

Varité Velociped ger en familjeföreställning

Brahms på cykel är en makalös kabaré som gjort succé i många länder. Med kreativiteten i högsätet får vi följa de tre musikerna på en resa, där ljuv musik uppstår på de mest oväntade sätt – vardagliga föremål blir till musikinstrument, som lockar fram humor, glädje och poesi.

Erik Petersen spelar Brahms ungerska dans på en elförstärkt, gammal rostig (men välstämd!) cykel. Det låter plötsligt som ett helt karibiskt steelband. Han är kompositören och multimusikanten som kan få allt att klinga som skön musik.

Svante Drake är en virtuos slagverkare. I hans beatboxsolo samsas hårdrock med en gläfsande räv, för att övergå i techno och myggsvärmar. Bengt Johansson är storslagen sångare och musiker. I hans version av den svenska sjömansklassikern “Till havs” skapar gruppen, med publikens medverkan, en storm som ingen sett maken till.

Varieté Velociped har slagit världen med häpnad med musikalitet, humor och överraskningar, och har turnerat flitigt sedan starten 2001. Gruppen har bl. a. tilldelats the Angel award, i konkurrens med   föreställningar på Edinburgh Fringe Festival.

Ett smakprov från Youtube


Efterhäng är mat och musik mitt i vardagen

Vi har skapat en mötesplats för alla barn 0-6 år och deras föräldrar i Halland. En scen nära hemmet, professionell musikunderhållning och en möjlighet att köpa mat på plats för en billig peng – ett skönt häng efter förskolan helt enkelt! Välkommen kl 16-18.

Musik Hallandia i samarbete med Musikcentrum Öst, Musikcentrum Väst (MCV), och Varbergs kommun välkomnar dig på Efterhäng – mat, mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning.

 

Biljettsläpp till hösten.

Information


Var: Varbergs Teater, Varberg

När: 2020-10-22 16:00

Länkar:

Arrangörer

Musik Hallandia

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev