Direkt till innehållet
En del av Region Halland
EFTERHÄNG Motsatser
Argus, Falkenberg 2023-11-14

EFTERHÄNG Motsatser

Motsatser - dansföreställning i Falkenberg

Mat och musik mitt i vardagen

Vi skapar en mötesplats för alla barn 0-6 år och föräldrar, far- och morföräldrar i Halland. En scen nära hemmet, professionell musikunderhållning och en möjlighet att köpa mat på plats för en billig peng – ett skönt häng efter förskolan helt enkelt!

Musik Hallandia, i samarbete med Musikcentrum Riks, Rum för Dans, kommunerna i Varberg, Falkenberg och Halmstad, välkomnar dig på Efterhäng – mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning.

Vi fortsätter förra terminens succé med en dansföreställning. I höst är det föreställningen Motsatser med Embla Dans och Teater.

 

Falkenberg, Kulturhuset Argus – tisdagar

14 november

En ösig föreställning om motsatser där vägen är viktigare än målet. Efter föreställningen får barnen vara med och utforska hur motsatser kan kännas i kroppen. Föreställningen har skapats utifrån barns tankar om motsatser i vardagen.
Medverkande: Embla Dans och teater.

Sagan om magen ien i skogen skogen är en klassisk folksaga från Senegal med musik som framförs av gruppen Dinn Dinn Bulo.

 

Fri entré, begränsat antal platser. Platsbokning via Falkenbergs Turistinformation 0346-886100 eller på turinfo@falkenberg.se

Information


Var: Argus, Falkenberg

När: 2023-11-14 16:30

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev