Direkt till innehållet
En del av Region Halland
EFTERHÄNG PRESENTERAR
Varbergs Teater, Varberg 2020-11-12

EFTERHÄNG PRESENTERAR

12 november kl 16.00 i Varberg

Gamla grejer och sladdlösa mazariner

Från reggaeschottis till jazzmazurka – ett av Sveriges mest mångsidiga band inom familjegenren. Gör dig redo för en stunds sväng-häng tillsammans med två av traktens fiffigaste rimsnickrare. Ida Malkolmsson Gadd och Sara Martinsson Arnér, låtskrivare och sångerskor i bandet Malmars Makalösa, ger sig ut på duo-äventyr och framför sina låtar i mindre format. Trakterande ett flertal instrument och skickligt fångande ögonblicket bjuder de in publiken till ett musikaliskt möte där ord, humor och improvisation spelar viktiga roller. Kom och låt svänget sprida sig som pirr i kroppen och fyll sinnet med en hoper nya rim och melodier. En familjeföreställning utan åldersgräns, som garanterat väcker barnasinnet till liv.
Instrument: Två sång, piano, ukulele, basblockflöjt.

Efterhäng är mat och musik mitt i vardagen

Vi har skapat en mötesplats för alla barn 0-6 år och deras föräldrar i Halland. En scen nära hemmet, professionell musikunderhållning och en möjlighet att köpa mat på plats för en billig peng – ett skönt häng efter förskolan helt enkelt! Välkommen kl 16-18.
Musik Hallandia i samarbete med Musikcentrum Öst, Musikcentrum Väst (MCV), och Varbergs kommun välkomnar dig på Efterhäng – mat, mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning.

Information


Var: Varbergs Teater, Varberg

När: 2020-11-12 16:00

Länkar:

Arrangörer

Musik Hallandia

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev