Direkt till innehållet
En del av Region Halland
EFTERHÄNG Speldosan
Unnaryds bibliotek, Hylte 2023-10-20

EFTERHÄNG Speldosan

Speldosan i Hylte

Speldosan i Hylte

Mat och musik mitt i vardagen

Vi skapar en mötesplats för alla barn 0-6 år och föräldrar, far- och morföräldrar i Halland. En scen nära hemmet, professionell musikunderhållning och en möjlighet att köpa mat på plats för en billig peng – ett skönt häng efter förskolan helt enkelt!

Musik Hallandia, i samarbete med Musikcentrum Riks, Rum för Dans, kommunerna i Varberg, Falkenberg, Halmstad och Hylte, välkomnar dig på Efterhäng – mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning.

Vi fortsätter förra terminens succé med en dansföreställning. I höst är det föreställningen Motsatser med Embla Dans och Teater.

 

I musikprogrammet Speldosan får barnen träffa Micaela Gustafsson och hennes stora speldosa. För att få den att spela behöver barnen hjälpa till att dra upp speldosan med en stor vev.
Micaela dyker sen upp likt gubben i lådan genom speldosans tak och presenterar varje låt som olika karaktärer. Och mellan låtarna får barnen återigen veva.

 

Fri entré, begränsat antal platser.

Information


Var: Unnaryds bibliotek, Hylte

När: 2023-10-20 16:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev