Direkt till innehållet
En del av Region Halland
EMIL JENSEN
Rotundan, Halmstad 2022-08-05

EMIL JENSEN

Rotundan Halmstad

Emil Jensen gör hela sin sommarturné per cykel som en manifestation för miljön, freden och klimatet, med trädplantering, närodlade gästartister och en ny föreställning med musik, poesi och komik om livet på jorden.

Turnén börjar rulla i Stockholm och tar sig hela vägen ner till Lund. Där vänder Emil cykeln och tar sig upp längs kusten där bland mycket annat Way Out West i Göteborg får besök innan han cyklar hem till Stockholm igen. Hela 28 stopp blir det i sommar och tio stopp i höst när Emil tar tåget med en större föreställning på samma tema.

Så här såg det ur när han startade sin turné i Stockholm.

 

Emil Jensen har senaste åren turnerat med sina föreställningar för fullsatta hus genom hela Sverige, på allt ifrån Dramaten till Way Out West, från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr.
Nu är det äntligen dags för en ny föreställning och ny turné: ”Än susar skogen”. I sommar helt och hållet per cykel, som en personlig och konkret manifestation för hållbarhet.

 

Konserten är gratis men frivilligt inträde får gärna läggas på swishnr 123 500 23 81

Start 20.00 – Kom i god tid för att säkra er plats – inga bordsbokningar!

 

Information


Var: Rotundan, Halmstad

När: 2022-08-05 20:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev