Direkt till innehållet
En del av Region Halland
ERIK JONASSON
Rotundan, Halmstad 2021-07-06

ERIK JONASSON

Göteborgare på Rotundan

Erik Jonasson är artisten från Göteborg som för fem år sedan släppte sin debutsingel Like A Funeral genom skivbolaget Hybris. Det blev en stor succé och hans musik klättrade på listorna samtidigt som låten hamnade i TV-serier både i US och i UK. Det blev utlandsspelningar och låten har streamats över sex miljoner gånger. Det följdes även upp av ett lyckosamt album och nominering till Årets Genombrott för Gaffa-priset.

Samtidigt kunde Erik inte riktigt slå sig till ro. En känsla av avsaknad infann sig trots sina framgångar. Något som hans senaste singel Rockstar handlar om;

“Låten skildrar en bitterhet jag ofta skämts över att känna. En bitterhet över något så futtigt som att livet inte alltid ger dig precis allt du drömt om. En sorg jag känner över att aldrig få kasta ut en TV genom fönstret, aldrig kommer bli vad mina ungdomsidoler varit för mig. En sorg över att jag aldrig kommer bli någon rockstar. Detta är inte bara låten för dig som ville bli rockstjärna, det är låten för dig med drömmar. Vare sig du gett upp dom eller håller dig kvar vid dom med ett litet finger…”
– Erik Jonasson

Tack till Kulturförvaltningen Halmstad, Kulturrådet, Musik Hallandia och Svensk Live Unga arrangörsnätverket!

Konserten är gratis och genomförs enligt gällande restriktioner.
Start 20.00 – Kom i god tid för att säkra din plats.

 

Information


Var: Rotundan, Halmstad

När: 2021-07-06 20:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev