Direkt till innehållet
En del av Region Halland
FELICIA TAKMAN
Rotundan, Halmstad 2022-08-06

FELICIA TAKMAN

Rotundan Halmstad

6 augusti – Rotundan Halmstad Norre Katts park – www.rotundanhalmstad.se

Felicia Takman skriver personlig pop på svenska där texterna är en stor del av hennes artisteri. De i sin tur präglas av efterfestromantik med lekfulla iakttagelser där hon tonsätter det som annars hade passerat som vardagliga bagateller. Något som blir extra tydligt i hennes låt “Dunka dumma hjärta dunka” där det svenska poparvet förädlas med melodier som etsar sig fast på tungspetsen.

Under 2020 gav oss Felicia Takman sin debut-EP “Hatar att förlora” och i december blev hon utsedd till “Framtidens artist” av P3. “Alla gör slut” är Felicia Takmans debutalbum där lyssnaren får kliva in i en värld uppdelat i två episoder där tematiken, som titeln antyder, beskriver ett breakup på ett överdramatiskt och filmiskt vis.

2022 är Felicia Takman nominerad till ”Årets nykomling” i Grammisgalan och med nya ”Aldrig säga aldrig” och megatolkningen på ”Musik Non Stop” har denna popsaga bara börjat.

 

Konserten är gratis men frivilligt inträde får gärna läggas på swishnr 123 500 23 81

 

Start 22.00 – Kom i god tid för att säkra er plats – inga bordsbokningar!

 

Information


Var: Rotundan, Halmstad

När: 2022-08-06 22:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev