Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HALLANDSFOLK 10 ÅR
Nissanscenen, stadsbiblioteket Halmstad, Halmstad 2023-04-15

HALLANDSFOLK 10 ÅR

Hallandsfolk jubileumskonsert i Halmstad

Under de gångna 10 åren har gruppen medverkat på ett antal turnéer och många konserter av olika slag både i och utanför Halland. Bland annat anlitades Hallandsfolk för att göra öppningsnumret på 2019 års upplaga av Bilsportsgalan. 2018 tilldelades Hallandsakademins pris till minne av Olof von Dahlin

I somras gjorde Hallandsfolk en bejublad turné i dalarna under ”Musik vid Siljan veckan” och vid några tillfällen sammanstrålade de med världsorganisten Lukas Arvidsson. Till Jubileumskonserten har vi nu glädjen att få samarbeta med Lukas igen och det samarbetet lämnar nog ingen oberörd, varken oss eller publiken.

Genom de 10 år gruppen funnits har det passerat många ungdomar och flera av dem har valt att satsa på musiken och finns nu på olika musikutbildningar runt om i landet. Några av de tidigare medlemmar kommer nu tillbaka för att medverka på jubileumskonserten.

Konstnärlig och ansvarig ledare för Hallandsfolk är Greger Siljebo.

Välkommen!

Fri entré, men frivillig donation som går oavkortat till Ukraina, tas tacksam emot. Länkar och organisation presenteras inom kort.

Information


Var: Nissanscenen, stadsbiblioteket Halmstad, Halmstad

När: 2023-04-15 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev