Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - EVMARK TRIO
Nätet, varsomhelst 2020-07-13

HEJ FRÅN HALLAND - EVMARK TRIO

En digitalmusikalisk hälsning från Halland

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från halländska musiker.

Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken.

Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier . Vi planerar att publicera en hälsning i veckan varje onsdag en tid framöver, så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

Denna vecka presenterar vi Evmark Trio från Kungsbacka.

Fakta om Evmark Trio

Margaretha Evmark-Sång/Kontrabas, Dan Evmark-Piano/Keyboard och Amelie Evmark-violin. Trion har en personlig framtoning med kompositioner skrivna av Dan Evmark som blandas med egna stämningsfulla tolkningar av svenska visor och jazzklassiker.

Här kommer du till Evmarks hälsning (youtube)

 

Information


Var: Nätet, varsomhelst

När: 2020-07-13 05:00

Länkar: Här kommer du till Evmarks hälsning

Arrangörer

Musik Hallandia

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev