Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - KALLE LÖNN
Nätet, varsomhelst 2020-06-02

HEJ FRÅN HALLAND - KALLE LÖNN

En digitalmusikalisk hälsning från Halland.

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från halländska musiker. Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken. Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier Vi planerar att publicera en hälsning i veckan varje onsdag en tid framöver, så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

Här kan du se och höra hälsningen från Kalle Lönn (youtubelänk)

Fakta om Kalle Lönn

Kalle är en entertainer med bred repertoar som tycker att det roligaste med jobbet som pianobarsartist är att låta musiken förmedla glädje till människor. Kalle har spelat piano sedan barnsben, undervisat ungdomar i musik, spelat med bl.a. Charlotte Perelli och är även medlem i flera band.

Sedan tidigt 90-tal har Kalle spelat i olika konstellationer. Allt från coverband, jazz, shower, studioinspelningar och eget material. De senaste 10 åren har Kalle gjort över 1000 spelningar i olika pianobarer. Alla kvällar ser olika ut och Kalle vet hur man fångar publiken. Underhållning är ett hantverk som ska byggas från grunden.

Information


Var: Nätet, varsomhelst

När: 2020-06-02 23:00

Länkar: Länk till Kalle Lönns hälsning

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev