Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - KRISTOFFER KABELL
Nätet, varsomhelst 2021-05-31

HEJ FRÅN HALLAND - KRISTOFFER KABELL

En digital hälsning från skogen i Unnaryd

I tider där musiker, artister och arrangörer inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från Halländska musiker. Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken. Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier.

Kristoffer Kabell
Kristoffer är musiker och låtskrivare från gränslandet mellan Halland och Småland i Unnaryd. Här tar han oss med på en promenad in bakom kulisserna till festivalen Into the Woods. I filmen medverkar också Emil Brandqvist Trio.

Into the woods 
Into the woods arrangeras med stöd av region Halland och Hylte kommun sedan 2018 i skogen tre km norr om Unnaryd jämte den vackra lilla kroksjön. Arrangörerna kallar festivalen för en samskaparfestival där stor vikt läggs på att besökarna/deltagarna aktivt är med och skapar festivalen och kan ta del av olika aktiviteter, workshops, föreläsningar, musik m.m. Festivalen har ett uttalat hållbarhets tänk med målet att sätta Hallands inland på kartan som en plats där nyskapande möter tradition.

2021 kommer med största sannolikhet Into the woods bestå av ett flertal mindre event under juli och augusti. För mer information www.intothewoods.se

Här kommer du till Kristoffers hälsning (Youtube)

 

Information


Var: Nätet, varsomhelst

När: 2021-05-31 00:00

Länkar:

Arrangörer

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev