Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - KUNGSBACKA PIANO TRIO
Nätet, varsomhelst 2021-01-15

HEJ FRÅN HALLAND - KUNGSBACKA PIANO TRIO

En digitalmusikalisk hälsning från Halland

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från halländska musiker.

Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken.

Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier . Vi planerar att publicera en hälsning i veckan varje onsdag en tid framöver, så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

Denna vecka presenterar vi Kungsbacka Piano Trio.

Fakta om Kungsbacka Piano Trio

Kungsbacka Piano Trio bildades 1997 och har nått ett avundsvärt rykte som en av de mest framstående ensemblerna i sitt slag.

Efter att trion tidigt i sin karriär vann första pris i Melbourne International Chamber Music Competition, deltog i Young Concert Artists Trust, BBC Radio 3: s New Generation Artist’s tävling och blev ”Rising Stars” vid European Concert Halls Organization, uppträder de regelbundet på arenor som ex Carnegie Hall i New York, Concertgebouw i Amsterdam och Konzerthaus i Wien.

Musik som spelas i filmen:

Första stycket är Humoresk från Tor Aulins Fyra Akvareller

Andra stycket är Minuet ur J.S.Bach Svit nr.1

Här kommer du till Kungsbacka Piano Trios hälsning (youtube)

Information


Var: Nätet, varsomhelst

När: 2021-01-15 10:00

Länkar: Här kan du se alla hälsningar.

Arrangörer

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev