Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - LAILA ADÈLE
Varsomhelst, nätet 2020-06-28

HEJ FRÅN HALLAND - LAILA ADÈLE

En digitalmusikalisk hälsning från Halland

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från halländska musiker.

Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken.

Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier . Vi planerar att publicera en hälsning i veckan varje onsdag en tid framöver, så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

Fakta om Laila Adèle

Laila Adèle besitter en av Sveriges absolut starkaste soulröster och har kallats för både ”soulgudinna” och ”Lill-Aretha”.

Hon har bland annat tävlat i Melodifestivalen, varit sidekick till Tomas Ledin i hyllade krogshowen ”Skarpt läge”, samt headlineat den egna showen ”The Amazing Soul & Gospel Brunch”.

Här hälsar hon till sin publik och säger att hon längtar efter att spela live snart igen.

Här kan du se Lailas hälsning.

Information


Var: Varsomhelst, nätet

När: 2020-06-28 00:00

Länkar: Till Laila Adèles hälsning

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev