Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - LAND OF TREES
Nätet, varsomhelst 2020-06-21

HEJ FRÅN HALLAND - LAND OF TREES

En digitalmusikalisk hälsning från Halland

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från halländska musiker.

Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken.

Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier med start vecka 20. Vi planerar att publicera en hälsning i veckan varje onsdag en tid framöver. Så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

 

Fakta om Land of Trees

Land of Trees är indie/folk-musik av svenska sångaren och låtskrivaren Marcus Friman som har levt en nomadisk livsstil i Sverige och för tillfället funnit sin plats i Varberg – en underbar miljö för att reflektera och hitta anslutning till sig själv och en bra utgångspunkt för att utforska världen.

Det finns en meditativ kvalitet i Marcus’ sång med tydlig nerv, men den lutar sig mot tanken om att man måste vara modig & ärlig för att känna livets smärta, också det bästa sättet att besegra den. Marcus Friman flyttade till Varberg för 3 år sedan och senare i år kommer hans nya album ut med låtar som präglats av platsen, inte minst låten ”Painted Hearts” som handlar om det mörker och ljus som finns i Varberg och dom starka budskapen som målats runt om i staden.

Trumpet: Ryan Edmond (som också är en fantastisk Singer/Songwriter).

Här kommer du till Land of Tree’s videohälsning (youtube)

Information


Var: Nätet, varsomhelst

När: 2020-06-21 23:00

Länkar: Till Land of Trees hälsning

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev