Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - NÜ FIONA
Nätet, varsomhelst 2020-05-28

HEJ FRÅN HALLAND - NÜ FIONA

En digitalmusikalisk hälsning från Halland

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från halländska musiker.

Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken.

Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier med start vecka 20. Vi planerar att publicera en hälsning i veckan varje onsdag en tid framöver. Så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

Fakta om Nü Fiona

Nü Fiona, formades 2017 och är baserade i Unnaryd, Hylte kommun. Med sång, gitarr, kontrabas och trummor skapar kvartetten en intim atmosfär där personliga men samtidigt allmängiltiga texter lockar tanken medans kroppen låts röja till musikens språk.

Här kommer du till Nü Fionas hälsning (youtube-länk)

Bandmedlemmar:

Izabelle Norén – Guitar, Vocal, Songwriter
Tulda Nielsen – Violin, Vocal
Jonathan Kabell – Drums
Malte Zeberg – Double Bass

Information


Var: Nätet, varsomhelst

När: 2020-05-28 00:00

Länkar: Till hälsningen (youtube-länk)

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev