Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - SIR WAS
Nätet, varsomhelst 2020-11-25

HEJ FRÅN HALLAND - SIR WAS

En digitalmusikalisk hälsning från Halland

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från halländska musiker.

Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken.

Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier . Så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

Fakta om Sir Was

Joel Wästberg, även känd under artistnamnet Sir Was.
Joel har en bakgrund som jazzmusiker och saxofonist, men kan beskrivas som multiinstrumentalist. Influenser hos Joel är jazz och afrikansk musik. Han har tidigare medverkat på skivor med bland andra Klabbes bank och Anna Ternheim, samt spelat med José González. 2017 släpptes musikalbumet ”Digging a tunnel” och i samband med detta turnerade han i Europa.

Filmen ligger inte längre kvar.

 

Information


Var: Nätet, varsomhelst

När: 2020-11-25 13:00

Länkar:

Arrangörer

Musik Hallandia

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev