Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - TERESA INDEBETOU
Nätet, varsomhelst 2020-07-01

HEJ FRÅN HALLAND - TERESA INDEBETOU

En digitalmusikalisk hälsning från Halland

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från halländska musiker.

Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken.

Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier . Vi planerar att publicera en hälsning i veckan varje onsdag en tid framöver, så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

Här kommer en hälsning från Teresa Indebetou!

Fakta om Teresa Indebetou

Teresa är en mångsidig pianist och kompositör, utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg. Hon driver trion Teresa Indebetou Band, som turnerar regelbundet på Sveriges jazzscener. Vid sidan av detta frilansar hon i olika grupper samt som repetitör/ackompanjatör vid institutioner som GöteborgsOperan, Högskolan för Scen och Musik m fl. Teresa bor i Onsala, Kungsbacka.

Här kommer du till Teresas hälsning (youtube)

 

Information


Var: Nätet, varsomhelst

När: 2020-07-01 00:00

Länkar: Teresas hälsning

Arrangörer

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev