Direkt till innehållet
En del av Region Halland
HEJ FRÅN HALLAND - VINDLA STRING QUARTET
Varsomhelst, nätet 2020-06-07

HEJ FRÅN HALLAND - VINDLA STRING QUARTET

En digitalmusikalisk hälsning från Halland

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från halländska musiker. Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken. Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier Vi planerar att publicera en hälsning i veckan varje onsdag en tid framöver, så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

Här kan du se och höra hälsningen från Vindla String Quartet. (youtube)

 

Fakta om Vindla String Quartet

Tvära kast mellan genrer har blivit något av Vindla String Quartets signum. Kvartetten bildades år 2008 i Malmö och har med sin genreöverskridande repertoar och sina många samarbeten gjort sig kända som en av Sveriges mest spännande kammarmusikgrupper.

Kvartetten både komponerar och arrangerar musik och söker ständigt nya former och sammanhang för stråkkvartetten i vår tid.
Bland Vindlas många samarbeten finner man namnkunniga artister som Tingsek, Linnea Henriksson, Moto Boy, Miriam Bryant, Helena Josefsson, Forest & Crispian och Albin Gromer, jazzmusikerna Lina Nyberg och Miriam Aïda samt nyckelharpisten Emilia Amper.

 

Här kan du se alla musikaliska hälsningar från Halland

Information


Var: Varsomhelst, nätet

När: 2020-06-07 00:00

Länkar: Hej från Vindla

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev