Direkt till innehållet
En del av Region Halland
INES-SERIEN PRESENTERAR SUDDEN MEETING
Kulturhuset Najaden, Foajéscenen, Halmstad 2020-10-22

INES-SERIEN PRESENTERAR SUDDEN MEETING

22 oktober kl 19 i Halmstad

Gruppen gjorde 2014 en dubbel-CD på kvartett med tenorsaxofonisten Ove Johansson. Nu kommer en trioinspelning i höst med Fonogramstöd. Elektronisk free form skulle man kunna kalla det.

Musikerna spelade tillsammans då och då under 80-talet, men har sedan dess gått skilda vägar. Nu uppstod ett tillfälligt möte många år senare, och man upptäckte att mycket hade hänt sedan sist -mängder med nya idéer och ljud, var och en hade utvecklat sig – och mycket intressant musik uppstod.

Susanna Lindeborg är mest känd från sin internationella verksamhet i Europa, Nord-och Sydamerika och Kina med sin grupp MWENDO DAWA. Hon gör också soloframträdanden och ingår i gruppen Natural Artefacts.

Thomas Fanto. Tekniskt briljant elbasist som i början också var medlem i MWENDO DAWA. Han har spelat med olika grupper och på senare år också givit ut två CD med egna kompositioner.

Michael Andersson har en klassisk utbildning. Han har också studerat slagverk och percussion i Afrika, Västindien och på Bali. Michael frilansar på percussion och trummor i mindre grupper såväl som i stora uppsättningar på Göteborgsoperan.

 

 

Konserten streamas och ligger kvar på Inesplay.

Lyssna in dig på spotify.

Information


Var: Kulturhuset Najaden, Foajéscenen, Halmstad

När: 2020-10-22 19:00

Länkar: Inesplay.se

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev