Direkt till innehållet
En del av Region Halland
JAZZDAGAR - PEACE OF MIND
Varbergs Teater, Varberg 2020-07-30

JAZZDAGAR - PEACE OF MIND

30 juli kl 19.00 i Varberg

Trumslagaren och kompositören Martina Almgren släpper sitt andra färgstarka album i eget namn. Efter att ha spelat i en mängd olika grupper och projekt genom åren, både egna och andras, utkom Martina Almgren förra året med albumet This Song of Mine. I höst släpper hon album nummer två – PEACE OF MIND – med sitt nybildade pangband bestående av saxofonisten Elin Forkelid, gitarristen Mattias Torell och elbasisten Owe Almgren.

I PEACE OF MIND möts tunga, jordnära groover och eteriska melodier på ett organiskt och självklart sätt. Ofta med en sprittande livfull underton. Lyssnaren tas med på en färd genom barrskogsdoftande urskog och flygturer bland luftiga moln.

Martina Almgren är för många känd som en färgstark trumslagare och ledare för Martina Almgren Quartet och tentetten Oh Yeah Orchestra. Hon är också en av de kreativa ledarna i MOZ Trio tillsammans med brittiska pianisten Zoe Rahman och Owe Almgren samt medlem i Karolina Almgren Projekt och Teresa Indebetou Band.

På scenen

Martina Almgren – trummor, komposition, piano och sång
Elin Forkelid – saxofon
Mattias Torell – elgitarr
Owe Almgren – elbas

Livestream på varberg.se/parkettmusiken

Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och på varberg.se/parkettmusiken. Njut av musik i sommarkvällen var du än befinner dig. Ingen förbokning eller inloggning krävs.

Konserten ingår i Parkettmusiken i Varberg

 

Köp biljett

Information


Var: Varbergs Teater, Varberg

När: 2020-07-30 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev