Direkt till innehållet
En del av Region Halland
JAZZDAGAR - THE SPLENDOR
Varbergs Teater, Varberg 2020-07-31

JAZZDAGAR - THE SPLENDOR

31 juli kl 19.00 i Varberg

The Splendor är en jazzkvartett med tentaklerna utåt, taggarna inåt och med ett outtröttligt intresse för alla små detaljer i musiken som gör varje konsert till ett eget universum. På samma sätt som en fläck på vindrutan får dig att se åt ett nytt håll och en sten i skon ger dig en ny gångstil är smutsen, de otippade tonerna och de ögonblickliga infallen viktigast när The Splendor gör musik. The Splendor (glansen) är vad som anas när allt faller på plats.
Utgångspunkten är akustisk jazz med inslag av live-elektronik. Utifrån korta teman eller längre kompositioner bygger kvartetten sin musik genom improvisation och ett förhållningssätt som är fritt och nyfiket. Resultatet blir magisk, innovativ och spirituell vildjazz.

På scenen

Lisen Rylander Löve, tenorsax, sopransax, basklarinett och komposition
Fabian Kallerdahl, piano och komposition.
Josef Kallerdahl, bas
Lars ”Lade” Källfelt, trummor

Livestream på varberg.se/parkettmusiken

Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och här på varberg.se/parkettmusiken. Njut av musik i sommarkvällen var du än befinner dig. Ingen förbokning eller inloggning krävs.

Konserten ingår i Parkettmusiken på Varbergs Teater

Köp biljett

Information


Var: Varbergs Teater, Varberg

När: 2020-07-31 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev