Direkt till innehållet
En del av Region Halland
JENS HULT
Rotundan, Halmstad 2021-07-09

JENS HULT

Rotundan Halmstad

Jens tog landet med storm då han knep en fjärdeplats i Idol. Debutsingeln som följde, ”Precis som du vill”, sålde platinum och har fram tills idag spelats drygt 10 miljoner gånger på Spotify, och hösten 2020 var det Jens tur att bli tolkad i tv-programmet när en av årets deltagare framförde just ”Precis som du vill”.

Hans musikaliska väg tycktes utstakad och galleria-turnéerna väntade, men Jens ville ta sin musik i en annan riktning. Med unika och grundade texter, en modern ljudbild och en ny energi och passion för visgenren, har Jens på senare år tagit stora kliv bort från den kommersiella popen. Ambitionen, en modern vispop som berör, har han med råge uppfyllt. Jens har byggt upp en fin relation med sina fans, och hans låtar står ofta högst upp på önskelistan till dop, begravningar, bröllop och andra viktiga livshändelser.

”Jag blev jag”, ”Rädd” (duett med Melissa Horn), ”Om du vill ha mig”. Jens väjer inte för stora frågor, såväl som han kan sätta fingret på det vardagliga. Under sommaren 2020 släppte han låten ”Fåglarna” (med på EP:n ”Fåglarna”), inspirerad av de känslor han kände när det var hans föräldrar som ”flyttade hemifrån” och skapade nytt bo i en ny stad, tyvärr på lite längre avstånd.

Tack till Kulturförvaltningen Halmstad, Musik Hallandia, Kulturrådet och Svensk Live Unga arrangörsnätverket

Konserten är gratis och genomförs enligt gällande restriktioner.
Start 20.00 – Kom i god tid för att säkra er plats

Information


Var: Rotundan, Halmstad

När: 2021-07-09 20:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev