Direkt till innehållet
En del av Region Halland
JOE AND THE ANCHOR
Rotundan, Halmstad 2021-07-16

JOE AND THE ANCHOR

Indiepop på Rotundan

Indiepop-bandet Joe & The Anchor består av de fyra Malmö-baserade barndomsvännerna, Joakim Rosenlund, Robin Zhang, Viktor Edsjö, Ruben Sonesson.

JATA är ett band med distinkt image som producerar modern, gitarr-driven pop och kan beskrivas som en blandning av LANY och The 1975. Bandet har tidigare varit förband till Mando Diao, uppmärksammats av en av Filippinernas största radiostation Wish 107.5 och har på väldigt kort tid fått en växande och dedikerad fanbase som går under namnet Sailors.

Joe & The Anchor har nyligen släppt EPn ‘Blue’ som blev hyllad av media och fansen. Låten ‘Wait On Me’ från EPn ligger på #3 på den amerikanska internet-radion Pop Smash, veckans Top 10 med 892K röster! De har varit på Top 10-listan i 6 veckor och är nu också nominerade i två kategorier till Pop Smash Music Awards – Top Pop Group Song för ‘Wait On Me’ och Top Pop Album för EPn ‘Blue’.

JATA är ett starkt live-band! De spelade nyligen på Sveriges största online-festival Låt Live Leva och på TEDxStockholm. De har även gjort succé med sin The 1975s ‘If you’re too shy (let me know)’ cover, som genom en organisk spridning snabbt nådde över 45K views på Youtube.

Som de själva säger “Vi hoppas våra erfarenheter och känslor resonerar med andra, och att våra fans kan finna trygghet och gemenskap i vår musik.”

Konserten är gratis och genomförs enligt gällande restriktioner.
Start 20.00 – Kom i god tid för att säkra din plats!

Tack till Kulturförvaltningen Halmstad, Kulturrådet, Musik Hallandia och Svensk Live Unga arrangörsnätverket!

Information


Var: Rotundan, Halmstad

När: 2021-07-16 22:00

Länkar:

Arrangörer

Rotundan

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev