Direkt till innehållet
En del av Region Halland
JOHNY CARLSSON & THE MEGABONES
Restaurang Ester, Kungsbacka 2020-05-16

JOHNY CARLSSON & THE MEGABONES

16 maj kl 15.00 i Kungsbacka

Ren glädje med trombonband i toppklass! Johny Carlsson & The MegaBones vill, med egna kompositioner och arrangemang, återuppliva – och återuppleva – den glädje och spontanitet som präglade jazzen under 50/60-talet. Johny har valt fem tromboner och en rytmsektion som medium, dels för att han älskar och uppskattar trombonens möjligheter – och svårigheter – dels för utmaningen att skriva spelbart.

Med en trombone-sektion kan detta endast realiseras med musikanter som tillhör toppskiktet på instrumentet. Detsamma gäller uppbackande rytmsektion.

Johny, som bor halva året I Florida, lyckades där få ihop ett gäng idel proffsmusiker i toppklass. Dessa entusiaster har gjort bejublade konserter inför fullsatta hus, främst I Orlando-området (där man – minst sagt – är bortskämd med världsartister).

I Sverige har ett gäng entusiaster slipat på samspelet: Lars-Göran Dimle; Christer Olofsson; Bengt-Åke Andersson; Martin Söderlund; Niclas Rydh (tbne), Yasuhito Mori (bas) och Göran Kroon (trummor).

Restaurang Ester, Norra Torggatan 4, Kungsbacka

Köp biljett

Information


Var: Restaurang Ester, Kungsbacka

När: 2020-05-16 15:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev