Direkt till innehållet
En del av Region Halland
KAJSA GRYTT 40-ÅRSKONSERT
Halmstad stadsbibliotek, Nissanscenen, Halmstad 2019-12-05

KAJSA GRYTT 40-ÅRSKONSERT

5 december kl 12.00 i Halmstad

Kajsa Grytt firar 40 år som artist. Kajsa är en av landets mest betydelsefulla rockartister någonsin. Kajsa är också landets okrönta ”punkdrottning” jämte ”punkkungen” Thåström, fast ingen av dem vill vara vare sig drottning eller kung… Kajsa Grytt har inte turnerat sedan succén i TV4´s ”Så mycket bättre” och ger sig nu ut på en lång turné på små intima ställen för att fira att hon fyller 40 år som artist och författare.

Så här skriver landets största musikjournalister om Kajsa Grytt:

”Tant Strul var ett av mina absoluta favoritband. Kajsa Grytt är en av den svenska rockscenens största och mest underskattade artistbanor”
Per Bjurman, Aftonbladet

Kajsa Grytt är enastående häftig, en så stark personlighet och med ett talande ansikte, ständigt vaken, ständigt berörd
Kai Martin, Göteborgstidningen

Kajsa Grytt behärskar sitt konstnärliga uttryck till fulländning”
Jan Gradvall, Dagens Industri

Så här skriver hon själv om sin kommande turné:

Hej ! Nu har jag äntligen kommit på hur jag ska fira mitt 40 årsjubileum. Att jag har fått vara med om allt det här underbara med Tant Strul, Kajsa & Malena, min solotid, turnéerna och alla totalkreativa inspelningar. Jag ska fira det ihop med er, publiken. Inte som en vanlig konsert utan mera som en fest. Vi har ju gjort det här tillsammans. Jag vill hänga med er, käka med er och såklart spela för er. Ni ska vara med allihop, även om ni inte känner varandra, utan liksom haft mig för er själva och inte vet vem ni ska gå dit med. Eller är rädda för att känna er för unga, eller för gamla eller för vanliga eller för sneda och vinda. Ni ska komma och möta varandra och möta mig. Vi som gillar min musik, min röst och mina texter har verkligen någonting gemensamt. Det finns ingen tvekan om det. Vi bör fira och festa för 40 år tillsammans. Det vill jag. Välkomna!!

Fri entré, ingen föranmälan.

Information


Var: Halmstad stadsbibliotek, Nissanscenen, Halmstad

När: 2019-12-05 12:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev