Direkt till innehållet
En del av Region Halland
KICK-OFF IMAGINE
Nolltrefem, Halmstad 2021-11-20

KICK-OFF IMAGINE

Hip-hopstjärnan Cleo håller i workshop och ger konsert

Hiphop-stjärnan Cleo besöker oss i Halmstad och håller en workshop kring bland annat låtskrivande, röstkännedom och att hantera prestationskrav. Hon bjuder också på en konsert. Konserten är öppen för allmänheten, men riktar sig framför allt till unga.

Kick-off (inkl workshop): kl 12.00 och framåt. Endast Imagine-deltagare.

Konsert: 17.30-18.00. Öppen för alla.

Cleo

Det finns få röster i svensk hiphop som har en sådan självklar auktoritet och kraft som Cleos. Eller som hon själv kärnfullt uttrycker det: Cleo är en boss. Och har du någonsin hört Nathalie ”Cleo” Missaoui kraftfullt spotta ut sig de mest välformulerade av rader så vet du att påståendet är sant.

Ursprungligen kommer Cleo från Umeå, där hon tillsammans med det ortspatriotiska kollektivet Random Bastards har byggt upp en framgångsrik kreativ plattform. Tillsammans med artister och producenter som Fricky, Gonza-Ra, Academics och Erk har de satt Västerbotten på hip-hop kartan och visat att det går alldeles utmärkt att ha ett relevant uttryck även om man inte bor i storstan.

Under 2018 släppte Cleo de två fantastiska singlarna Älska Nån med Erik Henebratt och Academics samt den stenhårda låten Tyst. Den senare skrevs till Rikstearns föreställning Fatta med Cleo & Juck – ett feministiskt manifest om rätten till sin egen kropp och kampen mot sexuellt våld. Uppmaningen till alla som tycker att #METOO är överdrivet och uttjatat är kort och koncist. Tyst. Cleo är också en hyllad liveartist, belönad med pris på både Manifestgalan och Kingsizegalan.

 

Foto: Iza Boethius

Imagine Halland
Imagine Halland

Information


Var: Nolltrefem, Halmstad

När: 2021-11-20 17:30

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev