Direkt till innehållet
En del av Region Halland
KLAMMERDAMMERS
Tryckhallen, Hwitan, Falkenberg 2021-10-15

KLAMMERDAMMERS

Blues i Falkenberg

”Ännu ett bluesband som törs! Klammerdammers sätter nya kläder på gamla bluesklassiker. Som svänger vilt och vackert……” Så skrev HN i en recension för ganska många år sedan. Vi tycker att det gäller än idag……. Kom och lyssna!

Nalle Bondesson

Gitarrist med många års turnerande och studiojobb i bagaget. Har spelat med Boogie Kings, Perssons Pack, Ulf Lundell, Mike Watson, Bill Öhrström, Sugar Cane, Mick Ronson och många fler. Svänget i musiken är det viktigaste.

 

Gicken Johansson – elbas

Musiker från Halmstad som spelat i en rad musikaliska sammanhang sedan slutet på 80-talet, både på inhemska och utländska scener. Han driver bl a projektet Jukeclock 500 – som skivdebuterade 2019 med plattan A Thousand More – och har tidigare spelat och producerat skivor för Paintbox, Sounds Of Eternity, m fl. Undervisar i elbas och elgitarr på Kulturskolan i Halmstad.

 

Micke Vigh Svensson- keyboard 

Har varit verksam sedan sent 60-tal och jobbar mest i studion idag. Har spelat bakom många av Hallands artister bl.a. Christoff Jeppson, Little Mike, Johan Nilvé och Per Thornberg.

 

Beppe Wackelin

Trummis från Värmland där han spelade mycket storband. Han har spelat med bluesbandet Sneaky Pete’s och efter det startade han The Klammerdammers. Han lär ut trumspelets ädla konst på Sturegymnasiet i Halmstad. Efter senaste giget i Falkenberg med The Klammerdammers så har det blivit mest gospelgig, en massa revy samt backlineuthyrning.

Biljetter: Falkenbergs turistinfo

Information


Var: Tryckhallen, Hwitan, Falkenberg

När: 2021-10-15 20:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev