Direkt till innehållet
En del av Region Halland
LILIANA ZAVALA TRIO
Jälluntofta Hembygdsgård, Unnaryd 2020-07-16

LILIANA ZAVALA TRIO

16 juli i Unnaryd

Hembygdsföreningen Jälluntofta ger en livekonsert.

Liliana Zavala – slagverkare, sångare, konstnär, kompositör och producent – föddes i staden Córdoba, Argentina, och började sin yrkeskarriär som slagverkare vid 17 års ålder. Hon bor för närvarande i Stockholm, där hon har sin bas och aktivt arbetar som musiker med artister från olika delar av världen.
Liliana nominerades som årets artist på World Music Gala i Sverige 2018 efter sin debut-CD “Cabildo”. CD-skivan släpptes 2017 och har framgångsrikt presenterats på turnéer i Sverige och Argentina och fått mycket bra recensioner från media.
Liliana är en av skaparna av Tamboreras i Argentina, skaparen av Beat Company i Sverige och hon är också en av skaparna av Libelula Club.
Hon var en del av The Forbidden Orchestra i Sverige och turnerar ofta med grupper som Golbang, Abjeez och Fever Ray.
Under sina många resor runt om i världen har hon tagit inspiration från olika musikaliska traditioner och stilar som latinamerikansk folklore, salsa, rock, pop, latin jazz, världsmusik och modern musik, som alla återspeglas i hennes ljud.

Endast 50 st biljetter.

Boka dina biljetter här

Information


Var: Jälluntofta Hembygdsgård, Unnaryd

När: 2020-07-16 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev