Direkt till innehållet
En del av Region Halland
LILY ARBOR
Rotundan, Halmstad 2021-07-13

LILY ARBOR

Folk-duo på Rotundan

2017 bildades Lily Arbor, folk-duon från Falkenberg som består av de två vännerna Felicia Darhult Störby och Lovisa Nilsson. Med välbalanserad stämsång och djupt personliga texter skapar de tillsammans ett innerligt sound som har beskrivits som ”en musikupplevelse utan fasader som känns både äkta och sårbar”.

Duon träffades i tonåren och bondade snabbt då de delade samma stora intresse för musiken. Skolan tog slut och deras vägar skiljdes åt när de reste åt olika håll i världen. Efter två år isär började de skriva musik tillsammans som Lily Arbor.

Duons återförening visade sig vara mycket fruktbar, och den egenproducerade debut EP:n ”Longing for the Sun” släpptes 2019, följt av singeln ”Where Are You Going”. I början av 2020 släpptes deras andra EP ”Better Minds”, även denna självproducerad.

Under denna snabba, kreativa process möttes de av mycket beröm och delaktighet i svensk media. Det ledde också till en mindre turné i Sverige men också i Mexiko och de öppnade för akter som Israel Nash, Cordovas, Sarah Shook & the Disarmers samt Joshua Radin på Nalen i Stockholm. Samtidigt dök duon upp på The Lumineers Instagram TV, där de tolkade en av deras låtar ”Flowers in Your Hair” som blev mycket uppskattad.

Tack till Kulturförvaltningen Halmstad, Kulturrådet, Musik Hallandia och Svensk Live Unga arrangörsnätverket!

 

Konserten är gratis och genomförs enligt gällande restriktioner.
Start 20.00 – Kom i god tid för att säkra din plats.

Information


Var: Rotundan, Halmstad

När: 2021-07-13 20:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev