Direkt till innehållet
En del av Region Halland
LIZ BRASHER OCH JESPER LINDELL
Hwitan, Tryckhallen, Falkenberg 2020-03-13

LIZ BRASHER OCH JESPER LINDELL

INSTÄLLT

Lis Brasher gör den amerikanska söderns musik på sitt eget vis. Rötterna i Dominikanska Republiken och Italien och barndomen i North Carolina skapade en alldeles speciell musikalisk grogrund — som placerar henne nånstans mellan garaget, kyrkan, baren, och sovrummet. Hon är en soulsångerska. En gitarr-rocker. En sekulär gospelsångerska och en värdig representant för hemstaden Memphis musikaliska smältdegel. I januari 2018 gjorde hon en kort turné i Sverige och tog publiken med storm. Sedan dess har hon släppt ett hyllat album på prestige-labeln Fat Possum och våren 2020 kommer hon äntligen tillbaka till Skandinaven!

Jesper Lindell – ett stjärnskott som inte känns sprunget ur vårt lilla land! Så skrevs det om Jesper Lindells debut-EP och hyllningarna fortsatte när albumet ”Everyday Dreams” släpptes digitalt i maj 2019. Nu rullar tåget vidare, albumet kommer att släppas i världen via Natural Sounds.

Sagt i media:

”Jesper Lindell kanske är en av vår moderna tids mest solklara stjärnskott.”

Gaffa

Praktisk info:

Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Endast onumrerat.

Information


Var: Hwitan, Tryckhallen, Falkenberg

När: 2020-03-13 21:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev