Direkt till innehållet
En del av Region Halland
LOUISIANA AVENUE
Oscars Restaurang & Sports Bar, Varberg 2020-03-28

LOUISIANA AVENUE

INSTÄLLT

Tyvärr måste vi meddela att konserten är inställd. Anledningen är att Regeringen beslutat att inte tillåta folksamlingar större än 500 personer samt att många av artisternas produktionsbolag har upprättat restriktioner för såväl resande som deltagande i evenemang och många ställer in eller skjuter fram hela turnéer. Vi tackar för förståelsen och det är vår förhoppning att kunna genomföra konserten, vid ett senare tillfälle.

 

Festivalstämning och karnevalsyra! Oavsett väder, tidpunkt och plats lyckas bandet med konststycket att transportera sin publik till New Orleans och Mardi Gras. Det är inte ovanligt att kvällen slutar med att publiken krokar upp i ett karnevalståg…

De frälser sin publik vart de än drar fram. Bandets karismatiske frontman Pär Stenhammar fullkomligt strålar när han leder sitt åttamannaband och sprider kärlek och galenskap, via såväl mikrofon som megafon. Det är tydligt att gruppen vill överföra den inkluderande stämning som finns i festernas New Orleans till svenska förhållanden. ”Nu kör vi. Alla ska med!”

”Sveriges bästa liveband!”
menar Anders Pihl på musikmagasinet LIRA

KVARTIÅTTA på scen från 00:00

Kvartiåtta är ett mångsidigt coverband från Halmstad med hela Sverige som sin arbetsplats. I deras repertoar kan ni hitta allt från gamla rock-låtar, de mest omtyckta radiohitsen, schlager och allt där emellan. Det är ute på sin 5 veckorsturné och ser så fram emot att komma till Varberg.

I samarbete med Musik Hallandia & Imagine Halland

Oscars Restaurang & Sports Bar, Borgmästaregatan 15 Varberg

FRI ENTRÉ

Information


Var: Oscars Restaurang & Sports Bar, Varberg

När: 2020-03-28 22:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev