Direkt till innehållet
En del av Region Halland
LOUISIANA AVENUE
Halmstad Live, Halmstad 2019-10-25

LOUISIANA AVENUE

25 oktober kl 19.30 i Halmstad

Louisiana Avenue är glädjeorkestern som bjuder på festivalstämning och karnevalsyra! Oavsett väder, tidpunkt och plats lyckas bandet med konststycket att transportera sin publik till New Orleans och Mardi Gras.

De frälser sin publik vart de än drar fram. Bandets karismatiske frontman Pär Stenhammar fullkomligt strålar när han leder sitt åttamannaband och sprider kärlek och galenskap, via såväl mikrofon som megafon. Det är tydligt att gruppen vill överföra den inkluderande stämning som finns i festernas New Orleans till svenska förhållanden. ”Nu kör vi. Alla ska med!” Det här är något som Louisiana Avenue nu tagit fasta på.

I januari 2019 släppte bandet sitt debutalbum: 2107 Delachaise. Detta firades med en slutsåld konsert på Fasching där bandet bjöd på en så makalös konsert att Musikmagasinet LIRA:s recensent utnämnde Louisiana Avenue till Sveriges bästa liveband!
Gruppens musik är en hyllning till staden New Orleans och dess musikkultur. Som Anders Pihl skriver: ”Louisiana Avenue har kämpat framgångsrikt för att få sin New Orleans-brygd att låta 100 procent trovärdig och nu känns det som att de är framme. ”och ”Detta band skulle inte göra bort sig ens i New Orleans, med världens mest kräsna publik för just denna musik.” Det är inte ovanligt att kvällen slutar med att publiken krokar upp i ett karnevalståg.

Sagt i media

”Lundakarnevalens första stora konsert måste naturligtvis signalera 100 procent party. Och få band inom räckhåll matchar den arbetsbeskrivningen bättre än Stockholmsbaserade Louisiana Avenue.”
/Alexander Agrell, Sydsvenskan

”Sveriges bästa liveband!”
”Louisiana Avenue har kämpat framgångsrikt för att få sin New Orleans-brygd att låta 100 procent trovärdig och nu känns det som att de är framme. ”och ”Detta band skulle inte göra bort sig ens i New Orleans, med världens mest kräsna publik för just denna musik.”
/ Anders Pihl, LIRA

En smygtitt på Youtube

 

Köp biljett

Information


Var: Halmstad Live, Halmstad

När: 2019-10-25 19:30

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev