Direkt till innehållet
En del av Region Halland
MAIA HIRASAWA OCH CARL-EINAR HÄCKNER
Inställt, Kungsbacka 2020-12-12

MAIA HIRASAWA OCH CARL-EINAR HÄCKNER

INSTÄLLT!

Konserten är inställd.

Vi har valt att ställa in konserten på grund av nya restriktioner rörande smittspridningen av Covid-19 i Halland.

Här kan du läsa mer om de nya restriktionerna.

 

Maia Hirasawas magiska jul med Carl-Einar Häckner

Julsånger, magi och humor i en unik kombination. Artisten Maia Hirasawa har bjudit in Carl-Einar Häckner som gästartist till sin nya julshow.
Tillsammans kommer de att bjuda på en spännande och trollbindande afton.

Maia Hirasawa har de senaste tolv åren släppt album och turnerat, men detta är allra första gången hon ger sig ut på en utpräglad julturné. Hon säger själv:

”November är en tung månad för mig, men när december kommer med allt som har med julen att göra så blir allt lite lättare. Jag är en sån som bara älskar julen. Julen är magisk, den bara är det.”

Maia Hirasawa har alltid gått sin egen väg i sitt artisteri, och även en julkonsert blir således på hennes personliga sätt. Tillsammans med sitt band tar Maia med oss på en musikalisk resa med avstamp i sina egna favoriter från den svenska klassiska julmusiken, och blandar in Maia-pop med en touch av det japanska.

“Sammanfattningsvis kan man säga att detta kommer att bli precis det som jag skulle vilja se i en julkonsert själv; stämningsfullt och med en massa energi” säger Maia.

”Sånger blandat på svenska, engelska och japanska; en stor variation helt enkelt. Det blir också favoriter från mina äldre album och nyskrivna låtar.”

Att Carl-Einar Häckner tackade ja till detta var som dröm för Maia. “Jag är sedan länge ett stort fan av honom och jag är helt säker att hans poetiska skimmer, humor och inte minst magi kommer lägga sig som ett varmt hölje över våra hjärtan. Vi har ju så olika uttryck på scenen, men vad vi förmedlar är ändå lika.”

”Jag kommer trolla lite, prata om julen, kanske överraska mig själv i sammanhanget. Blev inspirerad när Maia ringde och fråga om jag ville. ’Vad roligt tänkte jag.’ Jag måste givetvis trolla, göra humor. Kanske sjunga en sång?”
säger Carl-Einar Häckner själv, om sin del i Maia Hirasawas Magiska Jul.

 

Information


Var: Inställt, Kungsbacka

När: 2020-12-12 18:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev