Direkt till innehållet
En del av Region Halland
MOLLY HAMMAR
Rotundan, Halmstad 2021-07-17

MOLLY HAMMAR

Livekonsert på Rotundan i Halmstad

Efter en tonårstid i musikbranschens strålkastarljus med allt vad det innebär, var det inte förrän 2018 som Molly Hammar på riktigt hittade hem rent musikaliskt med releasen av den kritikerrosade EP:n ’Sex’. Att sjunga om kvinnlig sexualitet ur ett väldigt personligt perspektiv förlöste Molly kreativt och hjälpte henne bygga en fanbase av unga kvinnor som kunde relatera till hennes budskap.

Den brittiska musikscenen tog verkligen Molly till sitt hjärta och varenda singelsläpp spelades på engelsk radio, på stationer som BBC Radio 2 och BBC Radio 1xtra. Kärleken från britterna ledde till flera liveframträdanden i London. Flera tunga internationella medier som Complex, Nylon Magazine och The Line Of Best Fit har sedan dess hyllat hennes artisteri. Molly gjorde även rösten till motsvarigheten till Beyonces roll Nala i den svenska versionen av nya Lejonkungen-filmen.

I början av 2020 sålde Molly ut sina två första egna headlinekonserter och i somras prisades Molly med en Rockbjörn för Årets Genombrott. Nu är hon aktuell med sin andra EP “God is lonely too”.

Nu är det dags för konsert på Rotundan i Norre Katts Park.

Konserten är gratis och genomförs enligt gällande restriktioner.
Start 20.00 – Kom i god tid för att säkra er plats

Tack till Kulturförvaltningen, Musik Hallandia, Halmstad, Kulturrådet och Svensk Live Unga arrangörsnätverket!

Information


Var: Rotundan, Halmstad

När: 2021-07-17 20:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev