Direkt till innehållet
En del av Region Halland
NADJA EVELINA
Rotundan, Halmstad 2021-07-23

NADJA EVELINA

Härlig livekonsert på Rotundan

Nadja Evelina gjorde stor entré i den svenska musiksfären när hon 2016 släppte singeln ”Finast utan filter” som till dags dato streamats närmare tre miljoner gånger på Spotify. Efter flertalet hyllade singlar släppte hon 2019 debutalbumet “Vi?” som ledde henne till en plats i rampljuset. Ett slutsålt Debaser och en omtalad sommarturné runt om i Sverige och Norge blev något hon själv beskriver som “en upplevelse utöver det vanliga”.

Omtumlad och fylld av adrenalin letade hon sig vid turnéns slut tillbaka till studion för att åter skriva ny musik. Sedan dess har Nadja Evelina helhjärtat fokuserat på att bygga ett sound som ligger närmre klassisk livebandssättning, men samtidigt låta de glittriga syntarna som hördes på debutalbumet ta plats.

Med utgångspunkt i teman som uppväxt, tid och viktiga minnen, släpper Nadja Evelina under våren 2021 sitt efterlängtade album med titeln “Aska, glitter och annat som försvinner med vinden”.

Tack till Kulturförvaltningen Halmstad, Kulturrådet, Musik Hallandia och Svensk Live Unga arrangörsnätverket!

Konserten är gratis och genomförs enligt gällande restriktioner.
Start 22.00 – Kom i god tid för att säkra din plats.

Information


Var: Rotundan, Halmstad

När: 2021-07-23 22:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev