Direkt till innehållet
En del av Region Halland
NEXT STEP HALLAND
Studiotid, anmälan senast 2020-04-30

NEXT STEP HALLAND

Anmälan 1-30 april

Next Step Halland är ett projekt som vill stötta unga musiker i Halland att ta nästa steg till ett professionellt musicerande. I samarbete med musikstudios i Halland får unga musiker möjlighet att spela in i en professionell studio under handledning och till kraftigt reducerat pris.

Studion sänker först sin ordinarie taxa, därefter betalar Musik Hallandia en större del av beloppet. Musikerna betalar endast 6 000 kronor för tre inspelningsdagar och en dag till mix samt master i en professionell studio.

Projektet riktar sig till seriösa artister/musiker mellan 13-30 år som är bosatta i Halland och som vill ta sitt musicerande till nästa nivå. Alla genres är välkomna.

Det blir tre ansökningsperioder per år, där ett band väljs ut per gång. Den första omgången sker i samarbete med the Sweetspot Recording Studio i Harplinge.

Är detta något för dig eller ditt band? Ansök i länken nedan.
Anmälan öppen 1-30 april.

Intresseanmälan Next Step Halland

Vilka är the Sweetspot Recording Studio?

The Sweetspot Recording Studio har lång erfarenhet och kunskap inom musikproduktion. De vet vad som krävs och hur man skapar bästa miljön för kreativitet och inspiration. Band inom alla genrer besöker studion och de har b.la haft Arch Enemy, Mando Diao, Mariette, Per Gessle i studion för både inspelning och turnéproduktion.

Studion har bästa tekniken både analogt och digitalt för att kunna producera både vintage och moderna sound, akustiskt eller elförstärkt spelar ingen roll.
De som jobbar i studion är Rickard Bengtsson, Staffan Karlsson och Joakim Dahlström.

Välkommen till The Sweetspot Studio – Där drömmar och idéer blir till verklighet!

https://sweetspotsweden.com/

Kontakt

Har du frågor? Kontakta frida.hall@regionhalland.se

Information


Var: Studiotid, anmälan senast

När: 2020-04-30 00:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev