Direkt till innehållet
En del av Region Halland
ODD JOB
Framflyttad från, 2020-05-12

ODD JOB

FRAMFLYTTAD, ny tid och plats inom kort

Tyvärr måste vi meddela att på grund av rådande osäkerhet, och de logistiska restriktioner som följer på detta ställs konserten in. Vi hoppas på er förståelse och återkommer till hösten med ett nytt datum för denna spelning. Nytt datum meddelas inom kort.

Allt Oddjob tar sig för, verkar bli till guld – tre Grammisar och Manifestpriset, som de kammat hem för sina skivor. Musiken står ständigt i förnyelse och deras musik är alltid ”Oddjobsk”: spännande, innovativ, inåtriktad, utåtriktad, med ett kokande sväng och ett telepatiskt samspel utöver det vanliga. I höstas släppte de albumet KONG, helt och hållet med egenkomponerad musik. Såklart och nyligen nominerat för Grammis – igen!

På scenen

Goran Kajfes (trumpet, effekter, congas), Per ”Ruskträsk” Johansson (saxofoner, basklarinett, slagverk), Peter Forss (elbas, kontrabas, synthbas), Daniel Karlsson (piano, orgel och synth), Lars Skoglund, (trummor, slagverk).

Biljettpriser

Vuxna: 250:-/ medlemmar i Jazz i Halmstad 150:-

Studerande/Ungdomar (t o m 25 år): 50:-/ medlemmar Jazz i Halmstad 20:-

Biljetter kan lösas direkt i vår kassa en timme innan konserten, swish kort eller kontant – eller köpas i förväg på Turistbyrån (tel 035-120200) vid Lilla Torg, förköpsavgift tillkommer

Information


Var: Framflyttad från,

När: 2020-05-12 20:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev