Direkt till innehållet
En del av Region Halland
PETER ASPLUND & ASPIRATION
Nissanscenen, stadsbiblioteket Halmstad, Halmstad 2020-11-10

PETER ASPLUND & ASPIRATION

10 november kl 20.00 i Halmstad

Trumpetaren, sångaren och kompositören Peter Asplund möter här – tillsammans med vapendragarna Hans Andersson och Johan Löfcrantz Ramsay – en av Danmarks stora pianoprofiler; Jacob Christoffersen.

Gruppen bjuder på nyskriven musik från senaste albumet ”All my Septembers”, varvat med udda guldkorn ur The Great American Songbook. Peter Asplunds ambition att presentera jazzmusik i formatet föreställning, snarare än konsert, har blivit ett signum för honom och gruppen ASPIRATION.

Med ena foten i den moderna, instrumentala jazzmusiken och den andra i den Amerikanska entertainmenttraditionen, är jazzartisten Asplund en centralfigur på den skandinaviska jazzscenen.

På scenen

Peter Asplund (trumpet, flygelhorn, vokal)

Hans Andersson (kontrabas)

Johan Löfcrantz Ramsay (trummor)

Jacob Christoffersen (piano)

Jazz i Halmstads arrangemang följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer därför att begränsa antalet besökare till 50 personer.
Vid eventuella sjukdomssymtom ber vi dig stanna hemma.
Kom ihåg att tillämpa allmänna hygienråd.

För att undvika köbildning rekommenderar vi förköp via turistcentrum och ticketmaster. Eventuella kvarvarande biljetter kommer att säljas på plats, betalning sker då med kort eller swish. OBS! Inga kontanter i vår kassa!

Telefon turistcentrum: 035-120200.

Köp biljett

Information


Var: Nissanscenen, stadsbiblioteket Halmstad, Halmstad

När: 2020-11-10 20:00

Länkar: Till Peter Asplunds webbsida

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev