Direkt till innehållet
En del av Region Halland
REPPA DIN ORT - HYLTE
ABF:s lokaler, Hylte 2021-10-19

REPPA DIN ORT - HYLTE

Hipp hop för ungdomar i Hylte

Hiphop-träffar med start tisdag 19/10 kl.17.30-19.30 (och 8 veckor framåt) i ABFs lokaler på Storgatan 2A i Hyltebruk .

Reppa din ort med Essa Cham 

Under hösten 2020 drog projektet Reppa din Ort igång i Laholm. Essa Cham träffade ungdomar i Veinge, Våxtorp och Laholm under 10 veckor. Under träffarna fick ungdomarna skriva och spela in sina egna låtar. Intresset för projektet var stort bland kommunens ungdomar. Det har fortsatt även under våren med hänsyn till de restriktioner som har gällt. Projektet kommer att fortsätta i Laholm under hösten 2021. Nytt för hösten 2021 är också att projektet även kommer att dra igång i Hylte kommun.

R.D.O (Reppa din ort) är ett projekt för ungdomar som går i årskurs 6 upp till årskurs 3 i gymnasiet. Inriktningen är modern urban musik såsom hiphop, reggae och dancehall. Målet är att ungdomarna i förorterna i Laholm och Hylte ska ges lika stor möjlighet att utöva och utvecklas inom sin musikgenre, som de som bor i de större orterna. 

Samarbete

I Hylte består samarbetet att bestå av Hylte kommun, ABF Halland, Offcourse, Musik Hallandia samt en nystartad hiphop-förening.

 

Här kan du se en kort presentation av projektet

Information


Var: ABF:s lokaler, Hylte

När: 2021-10-19 17:30

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev