Direkt till innehållet
En del av Region Halland
REPPA DIN ORT-KONSERT
Blackboxen, Aktivitetshuset, Laholm 2021-10-29

REPPA DIN ORT-KONSERT

Reggae, hiphop och tunga beats i Laholm

Några av ungdomarna från projektet ”Reppa din ort” får nu chansen att stå på scenen och framföra det som producerats och skrivits under 2020 och 2021. Ikväll delar de dessutom Aktivitetshusets scen med två etablerade artister från dancehallscenen samt en lovande hiphop-talang från Halmstad.

Alla från 12 och uppåt är välkomna. Fri entré

På scenen

Från Laholm:

  • Faridoo
  • IBRA
  • Akil
  • Yahya Akil


Partillo

Producenten, dj:n och musikern Partillo har jobbat med dancehall, reggae och hiphop i över 20 år. På scenen har Partillo varit trummis och dj bakom bland annat Kapten Röd, Ken Ring, Etzia, General Knas, Dani M, Syster Sol, Million Stylez, Lutan Fyah, och U Brown.

På klubben har han turnerat som DJ i bland annat Sverige, England, Tyskland och Jamaica.

Som producent har han samarbetat med de flesta inom svensk reggae och dancehall samt internationella artister som Chronixx, Sean Paul, Collie Buddz, Charly Black, Yellowman och Pras från Fugees.

År 2021 släpper Partillo ”Högre Standard vol 3 & 4” som är uppföljaren till det första svenska reggae dancehall samlingsalbumet ”Högre Standard vol 1 & 2” som kom 2008.

Etzia

Dancehallens drottning Etzia har rötter i både New York och Göteborg. Hon har stort fokus på den internationella marknaden och har turnerat i Europa, Afrika och Jamaica. Hon har gjort ett flertal samarbeten med artister som Collie Buddz, Charly Black, Future Fambo och Hardcore Superstar. På hennes senaste album Motivation står hon själv bakom text och musik.

Saikz

Han är det nyaste tillskottet i Halmstads musikscen och vinnare av Imagine Halland. Med miljontals streams på Spotify kommer tunga beats ta över scenen. SAIKZ börjar få ett erkännande som en framtidens artist att räkna med i den svenska hiphop-scenen.

Samarbete

Reppa din ort i Laholm genomförs som ett samarbete mellan Laholms kommun, Offcourse, Musik Hallandia och ABF Halland.

Information


Var: Blackboxen, Aktivitetshuset, Laholm

När: 2021-10-29 18:30

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev