Direkt till innehållet
En del av Region Halland
ROMEO o JULIA KÖREN JULKONSERT
Laholms Teater, Laholm 2021-12-08

ROMEO o JULIA KÖREN JULKONSERT

SLUTSÅLT!

Garanterad julstämning utlovas när Romeo & Julia Kören blåser liv i den traditionella julmusiken med sina sceniska tolkningar.

Konserten ljuder av toner från medeltiden och renässansen och även julsånger från modern tid. Sångerna bär starka budskap och påminner om varför julen är vår största högtid. Romeo & Julia Kören sveper in publiken i ett mjukt täcke av musik, kärlek, skratt och värme.

Tomtarna, Lucia och de tre vise männen får plats på scen men gör inte alltid som man tänkt sig. Julkonserten med kören har spelats för utsålda hus på Dramaten sedan 2005.

”Kören ger oss både välkända julmelodier och sådant som bryter sig in f rån oväntat håll. Julen kan inte anklagas för att vara minimalistisk, men Romeo & Julia Kören hittar det eleganta i jul-traditionen, utan att mista stämningen. Som att dricka glögg ur ett champagneglas.”
Gefle Dagblad

”Det är en av de bästa julkonserter jag har sett, med en kvalitet så mycket högre än hos de många plastiga paket som turnerar i landets konserthus under december. Julstämningen infinner sig direkt.”
Arbetarbladet

Medverkande

Sju sångare/musiker ur Romeo & Julia Kören
Regi: Benoît Malmberg

 

Konserten ingår i Kammarmusikkatalogen Legato som är ett samarbete mellan:
Musik i Syd, Länsmusiken i Kalmar, Musik Hallandia/Region Halland, Musik i Bleking/Region Blekinge

Legato logo

Köp biljett

Information


Var: Laholms Teater, Laholm

När: 2021-12-08 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev