Direkt till innehållet
En del av Region Halland
SLOWGOLD OCH LAURA CAHEN
Kungsbacka Teater, Kungsbacka 2019-11-23

SLOWGOLD OCH LAURA CAHEN

23 november kl 19.00 i Kungsbacka

 

Två hyllade singersongwriters med unika och fängslande uttryck tar plats på scenen.

Slowgold är Amanda Wernes musikaliska alias. Hon skapar tidlösa, poetiska historier som bärs fram genom drömsk prärierock. En recensent beskrev musiken som ”att falla handlöst med vetskapen om att landa mjukt”.

 

Du har sett och hört henne i alla möjliga sammanhang. Amanda har sjungit i På spåret, samarbetat med Freddie Wadling, gästat First Aid Kit inför 20 000 personer på Liseberg och prytt tidningsomslag till DN, GP och Sonic. Men det är främst för sin egen musik och de många och hyllade konserterna som hon fått en trogen och ständigt växande publik.

Våren 2018 släppte hon sitt femte album Mörkare och 2019 vann hon en grammis för årets Singer/Songwriter.

Laura Cahen är en fransk singersongwriter med ett unikt och fängslande uttryck. Hemma i Frankrike är hon redan ett etablerat namn inom sin genre, men på senare tid har fler och fler börjat få upp öronen för den egensinniga artisten även utanför hemlandets gränser.  Nu kommer hon för första gången till Sverige och Kungsbacka.

Ett smakprov från Youtube

Köp biljett

Information


Var: Kungsbacka Teater, Kungsbacka

När: 2019-11-23 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev