Direkt till innehållet
En del av Region Halland
SONG SOLINAS
Unnaryds Hembygdspark, Unnaryd 2021-07-22

SONG SOLINAS

Live i Unnaryd med Song Solinas

Hembygdsföreningen Unnaryd-Jälluntofta ger en livekonsert.

Song Solinas skapades av en livslång kärlek till folk, country, roots rock och framförallt singersongwriter-traditionen. Med stor ödmjukhet närmar sig bandet en musikalisk tradition fylld med samtida och likaså tidslösa reflektioner.

Ola Persson Solinas musikaliska identitet stöptes i sånger av Neil Young, Bob Dylan och Townes Van Zandt men har också formats av samtida artister som Damien Jurado, Hiss Golden Messenger och Jason Molina. Hans egna sånger är en palett av olika influenser som ofta beskriver de känslor och ögonblick som är starkt närvarande men som ofta befinner sig i stundernas gränsland och mellanrum.

Song Solinas ljudlandskap rör sig från avskalade akustiska gitarrer och sångens nomadiska närhet till ett kosmiskt glitter av toner och efterklanger från en pedal steel. Tillsammans med djupa bastoner och ett helt självklart trumspel skapas ett klassiskt men samtidigt utforskande sound inom Americana.

På scen

Ola Persson Solinas – sång och gitarr

Tomas Larsson – sång och bas

Carl Hansson – pedal steel

Jonathan Kabell – slagverk

 

Biljettsläpp inom kort!

Information


Var: Unnaryds Hembygdspark, Unnaryd

När: 2021-07-22 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev